Web
Analytics
Neem direct contact op

De medewerkers van Adviesbureau Koers

Adviesbureau Koers bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers! Zij werken vanuit de verschillende locaties. Om elkaar als team beter te maken, proberen we om cursussen en intervisies zoveel mogelijk met elkaar te doen.

Onze psychologen zijn NIP-gecertificeerd. Verder werken we met meerdere deskundige (psycho)diagnostisch medewerkers die zorgen voor de individuele testafnames. De planning wordt gedaan vanuit het kantoor in Leeuwarden.

Samen zorgen we ervoor dat we bereiken waar we als bedrijf voor staan: we zorgen op een zorgvuldige en betrokken manier voor voor maatwerk en kwaliteit!

 

Margo de Vries

Eigenaar en psycholoog

Als psycholoog heb ik mijn sporen verdiend in jarenlange advisering en begeleiding bij loopbaan- en arbeidsvragen. Daarnaast heb ik als Hbo-docent lesgegeven in Loopbaanadvisering en re-integratie. Sinds 2003 ben ik als oprichter en eigenaar verbonden aan Adviesbureau Koers.

Ik help mensen graag om te ontdekken in welke richting zij goed tot hun recht komen. Mijn sterke kanten zijn gelegen in het maken van analyses, vaak met behulp van psychologisch onderzoek. Op basis hiervan geef ik gerichte en bruikbare adviezen aan klant en opdrachtgever. Ik verdiep mij graag in de achtergronden van mensen, en vind het belangrijk om ieder individu goed tot zijn of haar recht te laten komen.

Als psycholoog werk ik vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Ik geloof dat ieder mens over unieke gaven en talenten beschikt. De vraag is hoe en waar je deze het beste kunt inzetten en ontwikkelen. Welke keuzes maak je wat betreft je studie, je loopbaan en in de verschillende zaken die in het leven op je afkomen?

Ik ben Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie. Deze registratie biedt een kwaliteitswaarborg voor professionele dienstverlening. Verder ben ik geregistreerd supervisor voor de BasisAantekening PsychoDiagnostiek (BAPD).

Hermy Hummelen

Psychodiagnostisch medewerker

In mijn werk als psychodiagnostisch medewerker begeleid ik mensen op de dag van de testafname. Ik vind het erg leuk om op die manier een klein stukje mee te lopen in het proces van het keuzevraagstuk.

Iedereen is anders en dat maakt mijn werk daarmee afwisselend: zowel wat betreft het type onderzoek als wat betreft de persoon. Ook de leeftijd van de mensen is heel verschillend. Voor mij is het belangrijk dat degene die getest wordt zich op zijn/haar gemak voelt en op de testdag goed ‘uit de verf te komt’. Omdat wij individueel testen, betekent dit concreet dat ik goed zal kijken wat er nodig is; even een extra pauze, een praatje tussendoor of juist even flink doorwerken.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Na enige tijd ontdekte ik dat ik het nog boeiender vind om één op één met mensen te werken. Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand beweegt; naar zijn of haar mogelijkheden en talenten. Tegelijk ben ik ook benieuwd naar wat iemand misschien belemmert en waardoor je kunt vastlopen in leren, studeren of werk.

Daarom heb ik de opleiding tot psychodiagnostisch werker gedaan en bij Adviesbureau Koers doe ik psychologisch onderzoek bij jongeren en volwassenen. Ik gun het iedere cliënt om na het onderzoekstraject door onze psychologen meer zicht te hebben op ‘hoe nu verder’, met de aangereikte handvatten. Met mijn werk draag ik daar graag mijn steentje aan bij!